Hodnocení obchodu

5,0 35 hodnocení
5
35x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PM Avatar autora Posadovský Michal | 18.5.2024
Super insert. Rychle odeslani. Dobra cena.
RW Avatar autora Ra Wy | 13.4.2024
Very good design and spacing, fast delivery. That is my first 3d printed insert and I’ll definitely look to get some for other games.
MM Avatar autora Marcos Fernandez Marx | 7.4.2024
Fast delivery and good fit. My only complaint is that the design of the boxes which hold the heroes could be improved. At the moment is necessary to remove the colored plastic covers of the bases to be able to put them on the box and that is a bit inconvenient. There is enough space on the hero box to improve the design allocate wider rail gap to allow the figures to go in with the colored base. Other than that, it is perfect for me.
D Avatar autora Dejv | 2.4.2024
Velká spokojenost, rychlá a vstřícná komunikace (úprava objednávky nebyl sebemenší problém). Insert sedí moc hezky, kvalita zpracování je také velmi dobrá.
SG Avatar autora Sebastian Gruchacz | 1.4.2024
Fast delivery, great design and fine production quality.
T Avatar autora Tereza Ž. | 28.3.2024
Rychlé vyřízení objednávky, vše bez problémů.
ŠV Avatar autora Šárka Vaňková | 23.3.2024
Zatím nemám zkušenosti, objednávala jsem poprvé. Ale za mě, super!
MH Avatar autora Monika Hladíková | 18.3.2024
Nejlepší 🫶. Super kvalita a udělají pro svého zákazníka první poslední. Splní snad jakékoliv přání a rychlostí blesku. A ceny bezkonkurenční. Všem doporučuji, jsou prostě jedničky👍
MM Avatar autora Marián Marcinek | 25.2.2024
Dobrá komunikácia a rýchle dodanie.
MP Avatar autora Miroslav Polák | 24.2.2024
Velmi rychlé dodání a skvělá kvalita tisku, dice tower je užasná!
MR Avatar autora Michal Rotter | 17.2.2024
Odvádí opravdu velmi dobrou práci. Inserty sedí na milimetry a dodání opravdu velmi rychle 👍👍👍
MH Avatar autora Martin Hanschild | 30.1.2024
výborná hráčská deska ke Gloomhaven: Lví chřtán , skvělé zpracování, rychlé dodání, doporučuju
P Avatar autora Pepa | 29.1.2024
Kvalita zpracování, rozměry i rozvržení insertu výrazně urychlujícím přípravu hry - naprostá spokojenost. K tomu výborná cena i rychlost dodání, doporučuji.
N Avatar autora Nasson | 24.1.2024
Kvalita, spolehlivost, v případě problému bylo vše hned kladně vyřízeno.
RD Avatar autora Romana Josefína Dlasková | 21.1.2024
Super rychlé podání k dopravci a výhodné sety. Skvelá kvalita a zpracování hracske desky. Doporučuji.
Avatar autora Renáta Štulíková | 7.1.2024
Naprostá pecka, mohu jen doporučit :-) Rychlé dodání, kvalitní zpracování, jen komunikaci nemohu ohodnotit, protože nebylo co komunikovat :-D
AB Avatar autora Andrea Bruncviková | 2.1.2024
Spokojenost. Rychlé dodání, komunikace - vše OK
JM Avatar autora jan Meissner | 1.1.2024
Spravování výrobku není co vytknout, kvalita tisku je v pohodě, ale řešení sestavy insertu a použitelnost ta je prostě pecková. Je to už několikátý insert, co od této firmy mám a jejich řešení mě vždycky nadchlo, jediné co mi chybí že nedělají inserty do všech her co mám 😉
JP Avatar autora Jana Prokešová | 20.12.2023
Inserty i věž super, rychlé dodání.
JN Avatar autora Jakub Nechanický | 3.12.2023
Spokojen. Komunikace skvělá.